Alle tours verzameld op één website

Wandeltour Fietstour Segway Tour GPS Tour

Vergelijk, kies, boek en geniet!

East-West Tour

Ervaar het Berlijn van vroeger met de Baja Bikes Oost-, en West-Berlijn tour.
Deze indrukwekkende fietstour neemt je mee terug naar het tijdperk van de DDR en de BRD: Oost- en West Duitsland leeft helemaal op bij deze fietstour van Baja Bikes in Berlijn. Onze ervaren, Nederlandstalige gids neemt je in 3 uur tijd mee langs de resten van de beroemde muur, de Reichstag, en meer resten uit het Oost-West verleden van Berlijn.

Zie waar Hitler aan de macht en aan zijn einde kwam, voel de spanning van de geheime diensten, klim in een wachttoren bij de muur en hoor de ongelovelijke, waargebeurde vluchtverhalen. Natuurlijk gaan we ook langs de minder bekende, maar zeer authentieke pleinen, gebouwen, parken en kunstwerken van Berlijn. Onze gids vertelt de complete historie en achtergronden, zodat je in korte tijd alles over de geschiedenis van Berlijn te weten komt!

In een groep van maximaal 15 personen fiets je tijdens de tour ontspannen naar alle plekken die een rol speelden in de tijd van de Berlijnse muur, en natuurlijk met Nederlandstalige gids! Halverwege zullen we een koffiepauze houden en een van de gezellige barretjes in Berlijn.

Prijs € 20.00 p.p.
5 Top stops
Berlin Wall,
Checkpoint Charlie,
Watch tower,
Memorial site,
Brandenburg Gate
Wanneer
Maandag 10:00
Dinsdag 10:00
Woensdag 10:00
Donderdag 10:00
Vrijdag 10:00
Zaterdag 10:00
Zondag 10:00
Duur 4 uur
Taal tour vlag nl vlag en vlag de
Rating Rating Rating Rating Rating

Boek deze tour:Naam
Achternaam
Aantal personen
Datum
Begintijd
E-mailadres
Mobiele telefoon
Kies taal van de tour