Alle tours verzameld op één website

Wandeltour Fietstour Segway Tour GPS Tour

Vergelijk, kies, boek en geniet!

Mummies and Spitits Walking Tour

Deze tour leidt u naar plaatsen waar de normale bezoeker in Dublin niet zo snel zal komen. Ten eerste loopt u door de Temple Bar om vervolgens de Rivier Liffey over te steken. Daarna brengt u een bezoek aan de Italiaanse Wijk (Italian Quarter) om daar een opmerkelijke transformatie van een kerk in een bar te passeren. Vervolgens passeert u een ondergronds Chapter House van de middeleeuwse Sint Mary´s abdij, voordat u de drukke Victoriaanse fruit- en groentemarkt betreed.
18de Eeuwse rechtbanken en de overblijfselen van een aantal beruchte gevangenissen zult u tegenkomen op uw weg naar de Kerk van Sint Michan. Deze kerk was eerst gesticht door de Vikingen rond 1030 en 600 jaar was het de enige parochiekerk in het noorden van de stad.
In de crypte van de kerk ´geniet´ u van een griezelige ervaring door de gemummificeerde overblijfselen van de eeuwenoude begrafenissen te zien, elk met eigen merkwaardige verhalen.
De tocht eindigt bij de Oude Jameson Whiskey Distilleerderij (optioneel is een aansluitende whisky tour met korting).
Belangrijk: voor senioren en studenten kost de tour 10,00 en deze tour zal plaatsvinden elke maandag, woensdag en vrijdag, behalve op Ierse feestdagen, dan wordt deze tour de Viking and Medieval Dublin.
Prijs € 12.00 p.p.
5 Top stops
Temple Bar,
River Liffey,
Italian Quarter,
St Mary´s Abey,
St Michan´s Church
Wanneer
Maandag 10:00
Woensdag 10:00
Vrijdag 10:00
Duur 2.3 uur
Taal tour vlag en
Rating Rating Rating Rating Rating

Boek deze tour:Naam
Achternaam
Aantal personen
Datum
Begintijd
E-mailadres
Mobiele telefoon
Kies taal van de tour