Alle tours verzameld op één website

Wandeltour Fietstour Segway Tour GPS Tour

Vergelijk, kies, boek en geniet!

Celts and Cathedrals Walking Tour

In de voetstappen van Sint Patrick, de nationale heilige van Ierland, ontdekt u de oorsprong en verhalen van een plek die ouder is dan de nederzetting van de Vikingen. De City Hall, het Dublin Castle, de Christ Church Cathedral, de Sint Audoen´s Church en alle straatjes hebben weerklanken en herinneringen van de voorouders en de bloeiende vroegere kloosters en nederzettingen die volgden. Vervolgens vervolgt u de weg door een historisch, voorheen 17de/18de eeuws Hugenoot gebied, waar u aanwijzingen uit Gulliver´s Travels, het grote werk van Jonathan Swift, zult tegenkomen.
In het nabijgelegen mooie park heeft u een panoramisch uitzicht en is er de gelegenheid om foto´s te maken van de Kathedraal van Sint Patrick.
Ook kunt u er hier achterkomen hoe de wereldberoemde brouwerij van Guinness meegeholpen heeft dit gebied te doen slagen als een krachtige samenleving in plaats van een gebied met sloppenwijken.
De tocht voert u vervolgens door de buurt van de Sint Patrick Kathedraal, inclusief de ´deanery´, een politiestation dat huist in een middeleeuws aartsbisschop paleis en de Marsh´s bibliotheek, de eerste publieke bibliotheek van Ierland (men gelooft dat het er spookt!).
De wandeltocht eindigt met een optioneel bezoek (met korting) aan de Sint Patrick Kathedraal.

Belangrijk: voor senioren en studenten kost deze tour 10,00
Prijs € 12.00 p.p.
5 Top stops
City Hall,
Dublin Castle,
Christ Church Cathedral,
Huguenot area,
Marsh´s Library
Wanneer
Maandag 14:30
Woensdag 14:30
Zondag 14:30
Duur 2.3 uur
Taal tour vlag en
Rating Rating Rating Rating Rating

Boek deze tour:Naam
Achternaam
Aantal personen
Datum
Begintijd
E-mailadres
Mobiele telefoon
Kies taal van de tour