Alle tours verzameld op één website

Wandeltour Fietstour Segway Tour GPS Tour

Vergelijk, kies, boek en geniet!

The Central London Tour (soon available)

Maak 's ochtends een fietstocht door het centrum van Londen! We stappen op bij ons fietsverhuurpunt Gabriels Wharf gelegen aan de zuidkant van de rivier in Waterloo. Na het kiezen van een fiets, zal onze ervaren gids u begeleiden langs de rivier, de prachtige wegen en smalle steegjes in het centrum van Londen.

Tijdens de tour stoppen we o.a bij de BA London Eye (het grootste reuzenrad ter wereld), de Big Ben, het parlement, de Lambeth Bridge en we fietsen langs de kleine rode bakstenen huizen.

We fietsen door de binnenplaats van de Westminster School, de belfry van Westminster Abbey en vervolgen onze reis via de St. James naar het park.

We starten vroeg zodat we de pracht en praal in verband met de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace kunnen bezichtigen. Terwijl we terug naar het centrum gaan via Trafalgar Square, Leicester Square, China Town en Covent Garden.

We nemen een korte pauze en kijken naar een aantal straat theater show in de piazza markt. Al fietsend bezoeken we de kleurrijke Leather Lane Market en de St Paul's Cathedral.

Na deze tour weet u zeker dat u een goed beeld heeft van wat de stad Londen allemaal te bieden heeft!
Prijs € 19.50 p.p.
5 Top stops
The B.A. London Eye,
The Big Ben ,
Buckingham Palace,
Leicester Square,
St Paulís Cathedral
Wanneer
Maandag 10:30
Dinsdag 10:30
Woensdag 10:30
Donderdag 10:30
Vrijdag 10:30
Zaterdag 10:30
Zondag 10:30
Duur 2.5 uur
Taal tour vlag en
Rating Rating Rating Rating Rating

Boek deze tour:Naam
Achternaam
Aantal personen
Datum
Begintijd
E-mailadres
Mobiele telefoon
Kies taal van de tour