Alle tours verzameld op één website

Wandeltour Fietstour Segway Tour GPS Tour

Vergelijk, kies, boek en geniet!

Prague Castle Walk

Meer dan 1000 jaar van Europese en Tsjechische geschiedenis staan beschreven en zijn verborgen in de muren van de grootse constructies boven de rivier. Niet bij toeval was deze locatie gekozen door 2 keizers van het heilige Romeinse keizerrijk en kwam het zelfs voor in de plannen van Adolf Hitler… Na een korte tramrit naar de Koninklijke tuin zullen we de verschillende dynastieën chronologisch aan u introduceren, omdat deze de ontwikkeling van Praag, Tsjechische gronden en Europa hebben gecreëerd en beïnvloed.
Binnen in de kathedraal – de plek van kroningen en de plek van begrafenissen van belangrijke personages – leert u alles over de mysteries en makers van de kathedraal. We zullen niet vergeten u de verborgen plekjes te laten zien en om u te vertellen over de 3 binnenplaatsen welke spannende verhalen over koningen en presidenten (inclusief Vaclav Havel) bevatten.
We zullen de tour eindigen n de beroemde Gouden Laan – zoals de legende verteld, het huis van de alchemisten – en bezoeken we hier een expositie over oude wapens en kleding. Na deze wandeling kunt u ervoor kiezen om te blijven in het gebied van de kastelen of dat u met ons mee terugloopt.
Prijs € 12.00 p.p.
5 Top stops
Praque Castle
Wanneer
Maandag 11:00
Dinsdag 11:00
Woensdag 11:00
Donderdag 11:00
Vrijdag 11:00
Zaterdag 11:00
Zondag 11:00
Duur 2 uur
Taal tour vlag nl vlag en vlag fr vlag de vlag es
Rating Rating Rating Rating Rating

Boek deze tour:Naam
Achternaam
Aantal personen
Datum
Begintijd
E-mailadres
Mobiele telefoon
Kies taal van de tour