Alle tours verzameld op één website

Wandeltour Fietstour Segway Tour GPS Tour

Vergelijk, kies, boek en geniet!

1. Over de Toursinthecity.com tour diensten

Is het mogelijk om ter plaatse een tour te boeken?
De Toursinthecity tours kunnen alleen online geboekt worden. Het is aan te raden om voorafgaande aan uw reis uw stadtour na keuze te boeken via Toursinthecity.com. Wij adviseren u om uw tour ten minste 36 uur van tevoren te reserveren.

Zijn er in de buurt van het vertrekpunt hotels gelegen?
Wilt u meer informatie over diensten buiten het bestaande Toursinthecity aanbod (zoals hotel-accommodatie, vlakbij het vertrekpunt van uw tour)? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met uw lokale gecertificeerde reisbureau.

Hoe werkt Toursinthecity? 
In het gele boekingsmenu op de Toursinthecity startpagina vindt u een overzicht van de beschikbare tours in uw stad naar keuze. Na een keuze gemaakt te hebben voor stad en tour type, kunt u vervolgens uw tour kiezen aan de hand van bezienswaardigheden, prijs, taal en of beschikbaarheid.  

Hoe betaal ik mijn geboekte tour?
Toursinthecity werkt samen met een aantal geselecteerde partners in de verschillende steden. Uw geboekte tour kunt u afrekenen op de startlocatie voordat deze begint. Bij enkele tours is betaling per creditcard vereist, wanneer dit vereist is dan wordt u hierover geinformeerd in de tour omschrijving.

Ik ga op reis met een groep - is er een groepskorting programma?
Toursinthecity is de specialist voor groepsexcursies in Europese steden. Wanneer u van plan bent om in groepsverband een stadtour te gaan ondernemen, vraagt u dan vrijblijvend een offerte aan. Wij bieden u graag onze speciale tarieven voor groepen aan: http://www.toursinthecity.com/group-travel 

Ik wil graag een rondleiding op maat voor mezelf en / of mijn groep!
Toursinthecity biedt een breed scala aan individuele reizen, wanneer gewenst kunnen we aangepaste reizen voor u samenstellen. Wanneer u uw tour anders wil dan aangegeven online, stuurt u dan een mail naar: info@toursinthecity.com of vul het contact formulier in op: http://www.toursinthecity.com/contact

Ik heb geen antwoord ontvangen op mijn e-mails?
Sommige email en of internet-providers kunnen de algemene Toursinthecity mails zoals de e-mails verstuurd vanaf info@toursinthecity.com als "spam" - markeren. Wanneer u uw boekingsbevestiging niet binnen 20 minuten ontvangt bekijk dan uw inbox ¨ongewenste emails¨ of ¨spam¨. Wanneer uw spam filter op de hoogste ranking genoteerd staat, dan ontvangt u alleen e-mails in uw inbox van afzenders uit uw eigen adresboek. Alle overige e-mail (bijvoorbeeld uw boekingsbevestiging) zal in uw "spam" map of ¨ongewenste email¨ map belanden. Uw emails worden in uw "spam" map of ¨ongewenste email¨ map tot 7 dagen bewaard.

Ik bied zelf stadtours aan, hoe kan ik samenwerken met Toursinthecity?
Stuur een e-mail naar info@toursinthecity.com dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook is het mogelijk om uw aanvraag in te dienen op: http://www.toursinthecity.com/join-now.

Wanneer ontvang ik een bevestiging van mijn boeking?
Het bevestigingsproces hangt af van de tour en partner. De meeste reizen worden bevestigd op het moment van de boeking, echter voor een aantal tours zal binnen 48 uur contact met u opgenomen worden. Wanneer u de bevestiging niet binnen 48 uur ontvangen heeft, neem dan contact op met Toursinthecity voor verdere assistentie.

Waar is het startpunt van mijn tour?
Het startpunt van uw tour wordt naar u toegezonden per e-mail nadat u een boeking gemaakt heeft.


2. Bijstand voor het online boekingsproces

Kan ik telefonisch reserveren?
Toursinthecity is een complete online boekings service, we bieden 7 dagen per week 24 uur per dag klantenservice via e-mail. Op maandag-vrijdag tussen 9.00 en 19.00 uur (CET) zijn we te bereiken op 0034 660 291 549.

Kan ik een auto huren, vlucht- of hotel boeken via Toursinthecity?
Toursinthecity biedt geen reserveringen voor autoverhuur, vluchten of hotels. Toursinthecity is gespecialiseerd in tours in Europese steden. Voor overige reisinformatie, raden wij u aan contact op te nemen met een online reisbureau of uw lokale gecertificeerde reisagent. 

Kan ik de beschikbaarheid voor een rondleiding controleren?
De beschikbaarheid verschilt afhankelijk per tour. We doen altijd ons uiterste best om de beschikbaarheid te garanderen. Wanneer u een tour boekt, ontvangt u een bevestiging per email binnen 48 uur. Hoe eerder u boekt hoe groter de kans dat deze beschikbaar is. 

Kunt u mij van meer informatie voorzien?
Op onze informatie pagina´s tonen we alle beschikbare tour informatie. Wanneer u opzoek bent naar overige details dan vermeld op de tourpagina´s, neemt u dan contact op met de Toursinthecity klantenservice.


3. Overige vragen over uw bestaande boeking?

Is er een telefoonnummer beschikbaar van het tour bedrijf dat mijn tour gaat uitvoeren?
Ja. Zodra uw aanvraag bevestigd wordt, ontvangt u alle contact informatie van het bedrijf dat uw tour gaat uitvoeren.

Ik kan niet op tijd bij mijn tour zijn, kan ik annuleren?
Wanneer u niet op tijd op uw startlocatie kunt zijn, neemt u dan contact op met het bedrijf dat uw tour uitvoert. U vindt de contactgegevens van uw Toursinthecity-partner in uw Toursinthecity bevestigingsemail.

Kan ik mijn boeking wijzigen?
Het is mogelijk om uw boeking te wijzigen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Wanneer u contact opneemt met de Toursinthecity klantenservice, dan kunnen wij u onder vermelding van uw reserveringsnummer en uw verzoek, begeleiden bij het zoeken naar een passende oplossing.

Wat gebeurt er als het regent, of als het tour bedrijf annuleert op de dag zelf?
De tours zullen altijd volgens schema vertrekken. Alleen bij uitzondering kunnen deze geannuleerd worden door het tour bedrijf. Uw wordt hier tijdig van op de hoogte gesteld. 

4. Zakelijk gerelateerde vragen.

Ik wil een zakenpartner worden van Toursinthecity!

Wanneer u een zakenpartner wilt worden van Toursinthecity neemt u dan contact op met het Toursinthecity Sales Team. Wanneer u links wilt uitwisselen mailt u dan naar info@toursinthecity.com.


Waar kan ik meer informatie vinden over Toursinthecity?

Voor meer informatie kunt u over ons bezoeken.