Alle tours verzameld op één website

Wandeltour Fietstour Segway Tour GPS Tour

Vergelijk, kies, boek en geniet!

Fietstour & bezienswaardigheden in Barcelona

 

Bent u van plan om naar Barcelona te gaan, maar nog opzoek naar leuke en interessante excursies om te doen? ToursintheCity heeft het antwoord voor u: Ontdek de stad fietsend of wandelend.

 

Fietstour Barcelona

Fietstours & bezienswaardigheden in Barcelona

 

Barcelona is de perfecte stad om fietsend te ontdekken, aangezien er inmiddels meer dan 200 kilometer aan fietspaden is. Eén van de meest populaire excursie in de stad Barcelona is dan ook een fietstour. De combinatie van fietsen en de stad zien, is perfect! Een fietstour zou dus iedereen gedaan moeten hebben!

 

De bezienswaardigheden zien van Barcelona? Als u alleen reist door de stad, kan dit tijdsverspilling zijn, aangezien u de stad niet kent. Deze tijd kunt u beter gebruiken om zoveel mogelijk bezienswaardigheden te zien in een korte tijd. Boek bijvoorbeeld de drie uur durende fietstour bij ToursintheCity waarmee u langs alle highlights van de stad komt.

 

Onze tip: Doe de fietstour aan het begin van uw reis, dan leert u de stad snel kennen!

 

Wandeltour

De Gotische wijk, met een lange geschiedenis, heeft prachtige pleinen, indrukwekkende gebouwen en Gaudi´s werk is overal te vinden. Wanneer u de wandeltour boekt bij ToursintheCity, zult u deze wijk ontdekken op een interessante en leuke manier. De gids weet de beste plekken te vinden, neemt u mee naar de leukste bezienswaardigheden en zal zijn kennis met u delen.

 

Hoe boek ik een wandel- of fietstour?

Klik op de onderstaande link om een overzicht te krijgen van alle tours. Of selecteer uw tour of stad aan de linker kant van de pagina. Hieronder een overzicht van alle tours in Barcelona.


Boek een fietstour in Barcelona
Barcelona by bicycle tour

Barcelona highlights bike tour

Poble Nou tour

Barcelona tapas tour
Camp Nou Tour + stadionbezoek


Een overzicht van alle tours in Barcelona

Barcelona biedt een breed scala aan fietstours en wandeltours om de stad te ontdekken.
Klik hier voor een overzicht van alle fietstours in Barcelona

Klik hier voor een overzicht van alle wandeltours in Barcelona

 

Fietstours & bezienswaardigheden in europe