Alle tours verzameld op één website

Wandeltour Fietstour Segway Tour GPS Tour

Vergelijk, kies, boek en geniet!

Fietstours & bezienswaardigheden in Amsterdam

 

Bent u van plan om naar Amsterdam te gaan, maar nog opzoek naar leuke en interessante excursies om te doen? ToursintheCity heeft het antwoord voor u: ontdek de stad fietsend of wandelend!

 

Fietstour Amsterdam

Fietstour Amsterdam

 

Amsterdam is de perfecte stad om fietsen te ontdekken! Nederland is het veiligste land van Europa om in te fietsen, dus een goeie combinatie van de stad te ontdekken en fietsen is het doen van een fietstour!

 

De bezienswaardigheden zien van Amsterdam? Als u alleen door de stad reist, kan dit tijdsverspilling zijn, aangezien u de stad vaak niet kent. Deze tijd kunt u beter gebruiken om zoveel mogelijk bezienswaardigheden te zien in een korte tijd. Boek bijvoorbeeld de drie uur durende fietstour bij ToursintheCity waarmee u langs alle bezienswaardigheden van de stad komt.

 

Onze tip: Doe de fietstour aan het begin van uw reis, dan leert u de stad snel kennen!

 

Wandeltour

Amsterdam heeft een grote geschiedenis en is erg uniek door de kanalen en bruggen. Wanneer u de wandeltour boekt bij ToursintheCity, zult u deze bijzonderheden ontdekken op een interessante en leuke manier. De gids weet de beste plekken te vinden, neemt u mee naar de leukste bezienswaardigheden en zal zijn kennis met u delen.

 

Hoe boek ik een wandeltour of fietstour?

Klik op de onderstaande links om een overzicht te zien van alle tours. Of selecteer uw tour of stad aan de linkerkant van de pagina. Hieronder een overzicht van alle tours in Amsterdam.


Fietstours in Amsterdam
Amsterdam Small Bike Tour

Amsterdam City Bike Tour
City Bike Tour
Amsterdam Country Side Tour

Country Side Tour

 

Wandeltours in Amsterdam

Red Light District Tour

The Jordaan Walking Tour

Sundaymorning Walk


Een overzicht van alle tours in Amsterdam
Overzicht van alle fietstours in Amsterdam 

Overzicht van alle wandeltours in Amsterdam

 

Fietstours & bezienswaardigheden in europe