Alle tours verzameld op één website

Wandeltour Fietstour Segway Tour GPS Tour

Vergelijk, kies, boek en geniet!

Wat te doen in Florence?

 

Bent u opzoek naar interessante en leuke activiteiten op uw vakantie in Florence? Denkt u eens aan fietstour of Segwaytour in Florence. Boek uw tour via ToursintheCity gemakkelijk en doe deze leuke activiteit!

 

Fietstour in Florence

Fiets tour Florence - Tour Florence

 

U bent er nog niet precies uit wat u wilt gaan doen als u naar Florence gaat? In een korte tijd de stad leren kennen? Als u Florence op eigen houtje gaat ontdekken, bestaat de kans dat u niet alle hoogtepunten van de stad ziet, omdat u de stad waarschijnlijk nog niet kent. Hier heeft ToursintheCity dé oplossing voor. De combinatie van hoogtepunten van Florence zien met fietsen maakt het juist zo aantrekkelijk om een fietstour te boeken. De Engelssprekende gids neemt u in drie uur tijd mee naar de mooiste hoogtepunten van Florence en deelt zijn kennis met u.  

 

Onze tip: Boek de fietstour in aan het begin van uw reis, dan leert u de Florence snel kennen!

 

Segwaytour in Florence

Bent u meer van de avontuurlijke activiteiten? Dan is een Segwaytour wellicht iets voor u. In dit geval is er een goede combinatie van hoogtepunten van Florence bezoeken samen met actie. Kijk hieronder voor een overzicht van de Segwaytours in Florence.

 

Hoe boek ik een fietstour of Segwaytour in Florence?

Verschillende fietstours en Segwaytours worden aangeboden door ToursintheCity in Florence. Bekijk daarom eens een van de onderstaande links of kijk naar het overzicht van Florence om te zien welke tours aangeboden worden in Florence. Of selecteer gelijk uw tour of stad aan de linker kant van de pagina.


Voor u geselecteerd in Florence:
Florence Sunset Bike Tour
Florence Bike Tour
Florence Segway Tour

Florence Segway PT Authorized


Een overzicht van alle tours in Florence:
Klik hier voor een overzicht van alle fietstours in Florence

Klik hier voor een overzicht van alle Segwaytours in Florence


Fietstours & bezienswaardigheden in europe