Alle tours verzameld op één website

Wandeltour Fietstour Segway Tour GPS Tour

Vergelijk, kies, boek en geniet!

Fiets tour en wandel tour in Londen

 

U vraagt zich af wat u kunt doen tijdens uw verblijf in Londen? U wilt graag alle bezienswaardigheden zien van de stad? ToursintheCity is dan de oplossing voor u! Doe een fiets- of wandel tour en zie alle bezienswaardigheden van de stad!

 

Fiets tour Londen

Fiets tour in London

De fiets tours van Londen behoren tot de meest populaire excursies van de stad. Door de combinatie van fietsen en bezienswaardigheden, is een fiets tour natuurlijk een activiteit die op ieders zijn to-do-lijstje hoort te staan! 

 

Londen in een korte tijd leren kennen? Als u alleen door de stad reist, kan dit tijdsverspilling zijn, omdat u de stad vaak (nog) niet kent. Deze tijd kunt u veel beter gebruiken! Boek bijvoorbeeld de drie uur durende fiets tour bij ToursintheCity waarmee u langs alle bezienswaardigheden van de Londen komt.

 

Onze tip: Doe de fiets tour aan het begin van uw reis naar Londen, dan leert u de stad snel kennen!

 

Wandel tour

Gek op shoppen? Dan heeft ToursintheCity óók het antwoord voor u. We bieden verschillende shop wandel tours aan in Londen. Door met een van deze wandel tours mee te gaan, leert u én de stad kennen én u kunt doen wat u het liefste doet: Shoppen!

 

Hoe boek ik een fiets tour of wandel tour?

Klik op de onderstaande links om een overzicht te zien van alle tours in Londen. Of selecteer uw tour of stad aan de linker kant van de pagina. Hieronder een overzicht van alle tours in Londen.


Voor u geselecteerd in Londen
Total Londen Tour
Fish & Chips Bike Tour

 

Alle fietstoers en wandeltoers in Londen overzichtelijk op een rijtje

Klik hier voor een overzicht van alle fietstours in Londen
Klik hier voor een overzicht van alle wandeltours in Londen

 

Fietstours & bezienswaardigheden in europe