Alle tours verzameld op één website

Wandeltour Fietstour Segway Tour GPS Tour

Vergelijk, kies, boek en geniet!

Fiets tour en wandel tour in Malaga

 

U heeft een reis geboekt naar Malaga maar weet nog niet precies wat wilt gaan doen? Wat dacht u van een fiets- of wandel tour ToursintheCity biedt verschillende tours aan in deze mooie Europese stad.

 

Fiets tour in Malaga

Een fiets tour doen in Malaga is erg populair vanwege de goede combinatie van een tour doen (in beweging zijn) en het zien van alle bezienswaardigheden van de stad. Om deze reden zou het doen van een fiets tour op ieders to-do-lijstje moeten staan! 

 

De bezienswaardigheden zien van Malaga? Als u alleen door de stad reist, kan dit tijdsverspilling zijn, omdat u de stad vaak (nog) niet kent. Deze tijd kunt u veel beter gebruiken!  Boek bijvoorbeeld de drie uur durende fiets tour bij ToursintheCity waarmee u langs alle bezienswaardigheden van de stad komt.

 

Onze tip: Doe de fiets tour aan het begin van uw reis, dan leert u de stad snel kennen!

 

Wandel tour in Malaga

De geschiedenis van Malaga gaat een lange tijd terug en er is nog veel van te zien in de stad, zoals de oude pleinen, bruggen en gebouwen. Met een wandel tour komt u langs al deze mooie bezienswaardigheden met een Nederlandssprekende gids die Malaga goed kent en graag zijn kennis deelt met u.

 

Hoe boek ik een fiets tour of wandel tour?

Klik op de onderstaande links om een overzicht te zien van alle tours in Malaga. Of selecteer uw tour of stad aan de linker kant van de pagina. Hieronder een overzicht van alle tours in Malaga.


Voor u geselecteerd in Malaga

In Malaga kunt u fietstours met gids boeken, waarbij u deze prachtige stad ontdekt. Er is zelfs een avondfietstour.
Malaga Historic City Tour
Malaga Nightseeing Tour


Alle fietstoers en alle wandeltoers in Malaga op een rijtje:

Klik hier voor een overzicht van alle fietstours in Malaga

Klik hier voor een overzicht van alle wandeltours in Malaga

 

Fietstours & bezienswaardigheden in europe