Alle tours verzameld op één website

Wandeltour Fietstour Segway Tour GPS Tour

Vergelijk, kies, boek en geniet!

Wat te doen in Valencia?

 

U heeft een reis geboekt naar Valencia, maar bent er nog niet helemaal uit wat u daar gaat doen? ToursintheCity heeft het antwoord voor u: boek een fiets-, wandel- of segway tour en ontdek de stad!

 

Fiets tour in Valencia

Valencia is één van de mooiste steden van Spanje en is prachtig om te ontdekken. Dit kan perfect met de fiets. De gids neemt u mee naar het oude centrum en oude pleinen waar hij zijn kennis graag met u deelt over de stad Valencia. Wanneer u alleen op stap gaat, kan dit tijdsverspilling zijn omdat u de stad vaak niet kent. Laat u daarom leiden door een gids door deze prachtige Spaanse stad.

 

Onze tip: Doe de fietstour aan het begin van uw reis naar Valencia, dan leert u de stad snel kennen!

 

Wandel/segway tour in Valencia

Valencia is een stad vol met geschiedenis die te vinden zijn op de prachtige pleinen en in de indrukwekkende gebouwen. Met een wandel tour kunt u deze mooie kanten van Valencia ontdekken, samen met een gids die zijn kennis graag met u deelt. Ontdek de stad op deze interessante en leuke manier.

 

Meer het avontuurlijke type? Boek dan een segway tour bij ToursintheCity! Een perfecte combinatie van de stad ontdekken en avontuur.

 

Hoe boek ik een tour?

Klik op de onderstaande links om een overzicht te zien van alle tours in Valencia. Of selecteer uw tour of stad aan de linker kant van de pagina. Hieronder een overzicht van alle tours in Valencia.

 

Fiets tour in Valencia

Complete Valencia Tour

Total Valencia Tour

Valencia Tapas Tour


Wandel tour in Valencia

Valencia Walking Tour

 

Segway tour in Valencia

Valencia Segway Tour

 

Een overzicht van alle tours in Valencia        
Klik hier voor fietstours in Valencia
Klik hier voor alle wandel tours in Valencia

Klik hier voor segwaytours in Valencia

 

Fietstours & bezienswaardigheden in europe