Alle tours verzameld op één website

Wandeltour Fietstour Segway Tour GPS Tour

Vergelijk, kies, boek en geniet!

Fietstoers & bezienswaardigheden in Berlijn

 

Bent u van plan om naar Berlijn te gaan, maar nog opzoek naar leuke en interessante excursies om te doen? ToursintheCity heeft het antwoord voor u: ontdek de stad fietsend of wandelend!

 

Fietstoers Berlijn

Berlijn fietstoers

 

Berlijn is de perfecte stad om fietsen te ontdekken! Fietstoers horen tegenwoordig tot de meest populaire excursies in Berlijn, vanwege de combinatie van fietsen en bezienswaardigheden bezoeken. 

 

De bezienswaardigheden zien van Berlijn? Als u alleen door de stad reist, kan dit tijdsverspilling zijn, aangezien u de stad vaak niet kent. Deze tijd kunt u beter gebruiken om zoveel mogelijk bezienswaardigheden te zien in een korte tijd. Boek bijvoorbeeld de drie uur durende fietstour bij ToursintheCity waarmee u langs alle highlights van de stad komt.

 

Onze tip: Doe de fietstoer aan het begin van uw reis, dan leert u de stad snel kennen!

 

Wandeltoer

Berlijn heeft een grote geschiedenis en de overblijfselen van de koude oorlog en de Berlijnse muur zijn nog te bezoeken met de wandeltoer. Wanneer u de wandeltoer boekt bij ToursintheCity, zult u deze wijk ontdekken op een interessante en leuke manier. De gids weet de beste plekken te vinden, neemt u mee naar de leukste bezienswaardigheden en zal zijn kennis met u delen.

 

Hoe boek ik een wandel- of fietstoer?

Klik op de onderstaande links om een overzicht te zien van alle tours. Of selecteer uw toer en de stad aan de linker kant van de pagina. Hieronder een overzicht van alle toers in Berlijn.


Fietstoers in Berlijn
Berlin's Best Tour

Wall Tour

East-West Tour

Total Berlin Tour

 

Een overzicht van alle toers in Berlijn
Klik hier voor fietstoers in Berlijn

Klik hier voor wandeltoers in Berlijn

 

Fietstours & bezienswaardigheden in europe