Alle tours verzameld op één website

Wandeltour Fietstour Segway Tour GPS Tour

Vergelijk, kies, boek en geniet!

Fietstours en stadswandelingen in Moskou

 

U heeft een reis geboekt naar Moskou maar weet nog niet precies wat u wilt gaan doen? Wat dacht u van fietstours en stadswandelingen? ToursintheCity biedt verschillende tours aan in deze mooie stad!

 

Fietstours in Moskou

U bent er nog niet precies uit wat u wilt gaan doen als u naar Moskou gaat? In een korte tijd de stad leren kennen? Als u Moskou op eigen houtje gaat ontdekken, bestaat de kans dat u niet alle hoogtepunten van de stad ziet, omdat u de stad waarschijnlijk nog niet kent. Hier heeft ToursintheCity dé oplossing voor. De combinatie van hoogtepunten van Moskou zien met fietsen maakt het juist zo aantrekkelijk om een fietstour te boeken. De Engelssprekende gids neemt u in drie uur tijd mee naar de mooiste hoogtepunten van Moskou en deelt zijn kennis graag met u. 

 

Onze tip: Doe de fiets tour aan het begin van uw reis, dan leert u de stad snel kennen!

 

Stadswandelingen in Moskou

Moskou is een van de mooiste steden van Rusland en daarom een leuke stad om met een stadswandleing te ontdekken. De gids brengt u mee naar het historische centrum en de prachtige pleinen van Moskou. Wanneer u alleen zou gaan wandelen in de stad, kan dit tijdsverspilling zijn, omdat u de stad nog niet kent. Onze gidsen kennen de beste plekken van de stad en willen graag hun kennis met u delen!

 

Hoe boek ik fietstours of stadswandelingen?

Klik op de onderstaande links om een overzicht te zien van alle tours in Moskou. Of selecteer uw tour of stad aan de linker kant van de pagina. Hieronder een overzicht van alle tours in Moskou.


Alle excursies voor tijdens je stedentrip in Moskou op een rijtje
In Moskou kun je kiezen tussen wandeltours en fietstours om de stad te bezoeken.

Klik hier voor alle wandel excursies in Moskou
Klik hier voor alle fiets excursies in Moskou

Welke stadswandelingen kan ik boeken in Moskou?

Moscow Walking Tour


Welke fietstours kan ik boeken in Moskou?
Moscow Bike Tour

 

Fietstours & bezienswaardigheden in europe