Alle tours verzameld op één website

Wandeltour Fietstour Segway Tour GPS Tour

Vergelijk, kies, boek en geniet!

Fietstoers & bezienswaardigheden in Praag

 

Bent u van plan om naar Praag te gaan, maar nog opzoek naar leuke en interessante excursies om te doen? ToursintheCity heeft het antwoord voor u: ontdek de stad fietsend of wandelend!

 

Fietstoers Praag

Praag is de perfecte stad om fietsend te ontdekken! Fietstoers horen tegenwoordig tot de meest populaire excursies in Praag, vanwege de combinatie van fietsen en bezienswaardigheden bezoeken. 

 

De bezienswaardigheden zien van Praag? Als u alleen door de stad reist, kan dit tijdsverspilling zijn, aangezien u de stad vaak niet kent. Deze tijd kunt u beter gebruiken om zoveel mogelijk bezienswaardigheden te zien in een korte tijd. Boek bijvoorbeeld de drie uur durende fietstour bij ToursintheCity waarmee u langs alle highlights van de stad komt.

 

Onze tip: Doe de fietstoer aan het begin van uw reis, dan leert u de stad snel kennen!

 

Wandeltoer Praag

Praag heeft een lange geschiedenis en veel van deze historische wonderen zijn nog te zien in deze stad. Wanneer u de wandeltoer boekt bij ToursintheCity, zult u de wijken van Praag ontdekken op een interessante en leuke manier. De gids weet de beste plekken te vinden, neemt u mee naar de leukste bezienswaardigheden en zal zijn kennis met u delen.

 

Segwaytoer Praag

Meer het avontuurlijke type? Voor deze personen heeft ToursintheCity de segwaytoers in Praag. Een perfecte combinatie tussen bezienswaardigheden bekijken en een beetje actie.

 

Hoe boek ik een toer?

Klik op de onderstaande links om een overzicht te zien van alle toers. Of selecteer uw toer en de stad aan de linker kant van de pagina. Hieronder een overzicht van alle toers in Praag.


Fietstoers in Praag

Classic City Bike Tour

Panoramic Bike Tour

Castle Ride Tour

City Ride

Prague River Tour

Beer Garden Bike Tour

Epic Combo Tour

Big Prague Bike Tour

Karlstejn Bike Tour

 

Wandeltoer in Praag
Communism Wandeltour
Praag Kasteelwandeling
Grand Walk de Luxe


Een overzicht van alle toers in Praag
Klik hier voor fietstoers in Praag

Klik hier voor segwaytoers in Praag
Klik hier voor alle wandeltours in Praag

 

Fietstours & bezienswaardigheden in europe